Sommeren, der ikke vil dø, har budt på en vejrmæssigt fantastisk udendørssæson for Dynamo Birkerød søndagstrænende medlemmer, der uge efter uge har nydt den bagende sol og indsuget den karske luft, mens de legede med den runde bold. Vi bringer her et par kampreferater af hhv. Webmasteren og Chairman:

Træning 7. oktober 2018

14 fremmødte, nytrimmet græs og perfekt fodboldvejr. Blå mod rød.

Blå: Jens Dall, Bastian, Frank, Tam, Als & søn, Ib
Rød: Aaren, Suhr & søn, Hans Henrik, Hartmann, Mads, Jens

I første halvleg stillede blå op med målmand (Frank) og 6 angribere, heiblandt Tam permanent i front. Det gav udbytte tre gange, bl.a. et flot, højt langskud fra Jens, som Tam koldt sendte i modstandernes mål. Desværre spillede rød med 7 forsvarere, når blå angreb, og 6 angribere, når rød angreb. Så 7-3 til rød ved pausen og megen kålhøgen munterhed hos de skarlagenfarvede.

Blåt hold var tvunget til at skifte taktik. Man besluttede at ofre to af de seks angribere og etablere noget, man kaldte “et forsvar”. Det blev Jens og Tam, der ofrede sig for fællesskabet og viste sig som kampens nøglespillere. For nu fulgte 5 blå scoringer og et rystet rødt hold måtte erkende, at de var bagud 8-7. Kampen endte fuldt fortjent 10-9 til blå, der endnu en gang viste, at forestillingen ikke er forbi, før den fede dame har sunget.

Træning 21. oktober 2018

10 mand var mødt op til årets formelt sidste udendørstræning. Det blev en intens og lige kamp på en perfekte bane. Ved fuld tid var stillingen 11 – 11. Der blev derefter spillet ’golden goal’. Det blev scoret.

Som noget enestående nyt er det nu muligt at stemme på kampens spiller via holdsport – vel og mærke kun på en af de tilmeldte spillere. Afstemningen bliver lukket mandag aften kl. 20. Det tegner til at blive et utroligt spændende opløb. I skrivende stund fører Lars Krogh med en enkelt stemme foran de øvrige spillere. Bare en enkelt yderligere stemme kan ændre billedet fuldstændigt.