22 mand var mødt til søndagstræning, og Kroghen havde sammen med sit smækkeruddelende føl Krøyer (stadig på prøve) sat to skarpe hold, der på papiret var meget jævnbyrdige.

Holdene efter hukommelsen:
Rødt: Krogh, Knud Erik, Jes, Krøyer, Mads, Ole, Tam, Martin, Alex, Als m.fl.
Blåt: Hartmann, Ib, Hans Henrik + Thomas, Frank, Krum, Suhr, Dalgas, Jens o.a.

Formanden havde i sit fravær sørget for forrygende solskinsvejr med skyfri, blå himmel, hvilket Blåt hold fejrede ved at score de første 3 mål, inden Rødt hold fik reduceret. Begge hold havde godt opbyggede angreb, og i begyndelsen syntes webmasteren endda, at Rød var lidt skarpere foran mål, men bl.a. solidt forsvarsspil (Hans Henrik brugte hovedet rigtig meget) og god opdækning af Røds angrebsesser forhindrede Rødt hold i at veksle talent til scoringer. 4-1 ved pausen.

Efter pausen satte Rødt hold turbo på, men efter 5-10 minutter var det igen Blåt hold, der var i kontrol, og 2. halvleg endte med samme resultat – samlet stilling 8-2 ved slutfløjt.

Der er naturligvis træning igen på søndag kl. 18, når folk er kommet hjem fra Kr. Himmelfartsferien.