Fair Play

Søndagstræningen 3. februar i Birkerøds Skoles hal bød på nye ansigter, men også en god håndfuld kendte, garvede Dynamoer: Aaren, Karsten, Hartmann, Hans Henrik, Formanden, Krogh, Alex, Dalgas, Als m.fl. I alt 13 spillere, som Lars Krogh delte i 3 hold.

Det er umuligt at redegøre for alle kampene i detaljer, men efter en indledende øretæve lykkedes det rødt hold (med Krogh, Dalgas, Hans Henrik, Suhr. jr samt nærværende referent på mål) at vinde de næste 4 kampe suverænt, indtil skader betød, at alle raske spillere blev opdelt i to nye hold, der herefter spillede en afsluttende kamp, hvis resultat næppe kan interessere en bredere kreds.

Årets første kandidat til Fair Play Prisen

Aftenens mest mindeværdige episode opstod, mens rødt hold sad på bænken, og der blev indkast til et af de andre hold. I stedet for at foretage indkastet dér, hvor bolden blev samlet op, udbrød Alex: “Nej! Det var vist to meter længere tilbage!” og bragte sig derefter i en mindre fordelagtig (omend korrekt) position, inden han indkastede.

Denne uegennyttige indstilling må bringe ham i spil til Fair Play Prisen, når generalforsamlingen afholdes til november. Ikke mindst fordi det skete lige foran klubbens Chairman. Krogh mente dog, at det var for tidligt på sæsonen og at det bestemt ville være glemt, når prisen engang skulle uddeles.

Vi får se.

FRANK
Webmaster