Årets DBU-turnering: Vinderne

Vinderne af årets DBU-turnering, fra venstre: Nils Krøyer, Jonas Jensen, Christian Dalgas, Lukas Stein Pedersen og Bastian Dall Bentzen. Fotos: Ib Keld Jensen.

Gennem 15 har Dynamo Birkerød gennemført den såkaldte “DBU-turnering”, hvor Dynamo Birkerøds ungdom spiller en turnering sammen med deres fædre. I 2003 var de yngste deltagere 8 år. I år var de fleste noget ældre, både “børn” og voksne.

Journalist og Dynamo-veteran Ib Keld Jensen har forsynet webmasteren med fotos og facts:

Den Gyldne Dynamo

Som sædvanlig stod Lars Krogh for al planlægning af turneringen: Indkaldelse, indsamling af deltagergebyrer, holdinddeling, dommerudnævnelser, indkøb af præmier og den praktiske afvikling på selve dagen, søndag den 20. januar. En imponerende indsats, der efterfølgende blev belønnet med tildeling af Den Gyldne Dynamo – klubbens kollegiale vandrepokal. Til lykke til Lars med den velfortjente hæder.

Football League 2

I år havde Lars valgt at inddele de 30 spillere i seks hold og opkalde dem efter klubber fra den engelske Football League 2.

Efter en lang og hård turnering, hvor ingen hold gav sig frivilligt, blev der til sidst fundet en vinder: Yeovil bestående af Nils Krøyer, Jonas Jensen, Christian Dalgas, Lukas Stein Pedersen og Bastian Dall Bentzen. Til lykke til dem.

For Nils og Jonas’ vedkommende var det endda 2. år i træk, at de vandt turneringen. Imponerende.

Den Gyldne Fez

Endelig blev klubbens Chairman, Hans Henrik Appel, efter afstemning blandt turneringens deltagere kåret til turneringens bedste spiller. Han modtog Den Gyldne Fez (med autografer af samtlige Ørkenens Sønner) som det synlige tegn på hæderen.

Chairman Hans Henrik Appel modtager Den Gyldne Fez som turneringens bedste spiller.
Lars Krogh modtager klubbens kollegiale vandrepokal, Den Gyldne Dynamo, for sin utrættelige indsats.