julefodbold

Julebold II

Referat v/ Chairman Hans Henrik Appel af juletræningen 29. december på kunststofbane 2, Birkerød Stadion:

Den angelsaksiske fodboldtradition blev holdt i hævd. Mindre end 45 timer efter afslutningen af sidste kamp var Dynamo Birkerød atter på banen i det hektiske juleprogram i dag.

Snaps i blodet og comeback til Dalgas

Der var dog skiftet kraftigt ud på holdet – bl.a. Krogh havde måttet melde fra med en skade i sidste øjeblik – og de fem gengangere fra fredagens bold var alle prægede af det hårde juleprogram. Thomas’ ankel var stadig hævet, og Krøyers snaps var stadig i blodet.

Ikke desto mindre satte Krøyer sig selv på rødt hold med to af de andre gengangere – Thomas og Chairman – samt Hartmann, Frank, Alex og debutanten Lisbeth.

Gult hold havde Jens Munk og Peter Lorenzen som gengangere – og friske kræfter i form af Suhr, Peter LH, Ingvild og Dalgas, der gjorde et længe ventet comeback oven på sin skadespause.

Rød dominans i 1. halvleg

Der blev spillet på fuld 8-mandsbane, og det gav rød (der var en spiller i overtal) en klar fordel. Ganske vist bragte Ingvild gult hold i spidsen, men rød fik hurtigt udlignet og bragt sig foran.

Miniputreglen

Ved pausestilling 4-2 til rød spurgte Ingvild, om ikke det var mest fair, at gul spillede i overtal i anden halvleg. Formandskabet holdt dog på Dynamo-traditionen – at man først skifter når et hold er foran med tre – men meget gentlemanagtigt scorede rødt så på anden halvlegs første angreb målet, der udløste spillerbytte.

Gult presspil og rødt comeback

Lisbeth gik med gul, der hurtigt vendte 2-5 til 6-5. Netop som rødt hold overvejede et par hurtige selvmål, der kunne retablere den numeriske fordel, fik Krøyer brændt den sidste alkohol i kroppen af og gik i angrebet sammen med Hartmann. “Nu hvor Lars ikke er her” sagde han. Og på kort tid svingede kampen atter rundt til en 8-6 føring til rødt hold. Gult hold fik reduceret til sidst – men mere blev det ikke til.

Opsummering af dagens træning

Kampen var måske ikke den mest velspillede Dynamo-kamp, men både Ingvild og Lisbeth faldt godt ind i spillet, Christian Dalgas gennemførte sit comeback med nogle af de sædvanlige prøver på kælen boldbehandling – og Jens Munk strøede som sædvanlig om sig med lækre bolde til medspillerne. Dagens helt blev dog Krøyer, der spillede sig fri af tømmermænd – og det blev derfor foreslået, at en gang fodbold nytårsaftensdag kl. 11.30 vil være den HELT rigtige forebyggelse af tømmermænd nytårsaften.

Der er sendt invitation rundt via holdsport – skriv jer på!

Foto: Wikipedia/flomar/David Singleton from London, UK.