Hattrick

Referat af søndagens indendørstræning 20. januar:

I Kroghs fravær var det op til Krøyer på egen hånd at dele hold til søndagens træning. Måske derfor var sammensætningen ikke så eksperimenterende som i foregående uge.

Med en flot tilmeldingsprocent på holdsport (hele 80) havde Krøyer tilsynelandende allerede hjemmefra gjort sig overvejelser om holdenes grundstammer, for hurtigt og uden tøven delte han følgende hold:

Rødt: Krøyer, Michael, Frank. Alex og Thomas
Blåt: Als, Hans Henrik, Sehested, Elias og Lisbeth
Gult: Dalgas, Mads, Aaren, Jonathan
og Ingvild

Rød dominans, en følt sutter og et hovedstød

Det så længe ud til, at Krøyer havde haft en særdeles heldig hånd ved at sætte sig selv på rød, for de kom igennem de første 5 kampe med 4 sejre og 1 uafgjort – blandt efter, at Alex havde headet et følt indlæg fra Frank i nettet.

I de første kampe havde blåt hold slået gult – men pludselig svingede aftenens magtbalance voldsomt i guls favør – og selv rødt hold måtte bøje sig for gul sine sidste to kampe. Måske fordi Ingvild, der var med indendørs for første gang, fik gravet sin håndbolderfaring er frem og hjalp til at få gult spil til at flyde.

Ægte hattrick fra Elias

Aftenens store spiller blev dog Elias, der i sin lange stime af mål for blåt hold bl.a. fik lagt et ægte hattrick ind.

Dejligt endeligt at være 15 spillere, så der ikke skulle lånes spillere fra det ene til det andet hold. Næste søndag byder på sidste træning inden juleturneringen. Mon ikke der også der vil være stort fremmøde for at pudse formen af?

Referat v/ Chairman