Referat fra træning 24. november

I en uge hvor de seneste nationale tests tyder på en svag nedgang i læseevnerne, kunne man af tallene fra holdsport forledes til at tro, at der er sket en tilsvarende nedgang i Dynamoernes brug af holdsport (om der er en sammenhæng, er svært at gennemskue). Sidste uge var der 8 tilmeldte og 13 fremmødte. I denne uge var der 7 tilmeldte og ligeledes 13 tilmeldte.

En vaskeægte debutant

Inden der bliver draget forhastede konklusioner om Dynamoernes læsefærdighed og brug af holdsport, er det dog værd at bemærke, at de fremmødte talte en vaskeægte debutant, der således ikke har haft mulighed for at tilmelde sig over holdsport: Peter – som klubbens talentspejdere har iagttaget i en længere periode og fundet egnet til den dynamiske spil- og livsstil.

Lars Krogh plukkede straks Peter til rødt hold, som dermed blev: Krogh, Peter, Chairman, Jonathan.
Blåt hold bestod af: Aaren, Als, Alex, Krøyer
Gult hold bestod af: Formanden, Thomas, Anders, Hartmann, Mads

Borset fra kampene mellem rødt og blåt hold, der blev afviklet som 4-mandskampe, blev de øvrige afviklet som 5-mandskampe, hvor rødt og blåt hold på skift lånte forskellige spillere fra hinanden.

Ægte Dynamo-ånd

Det var lidt af et under, at der ikke i denne meget omskiftelige holdsammensætning blev lavet flere selvmål. Til gengæld var det næppe et under, at gul samlet set hev flere sejre i land – længe leve stabilitet. Peter fik en fin debut – og udviste ægte Dynamo-ånd, da der efter sidste kamp liiiiige manglede en ekstra spiller til to nye hold. På vej ud mod omklædningsrummet vendte han om, da han blev opmærksom på situationen. Dette blev noteret i formandskabets store sorte bog.

Referat: Chairman