Statistikken skal have sit. Der var otte tilmeldte til aftenens træning – og 11 fremmødte. Blandt andre Jens Munk fra årgang 97.

“Er han god?” spurgte Krogh inden holddelingen. “Ja, han er god”. “Er han rigtig god?” – “Ja, han er rigtig god”. “Så skal jeg være på hold med ham”.

Som sagt, så gjort. Begge holddelere – Krøyer og Krogh – satte sig på blåt hold med Jens + Hartmann, Peter og Mads.

Gult hold bestod af Als, Jonathan, Frank, Alex og Chairman.

Gul dominans

Det gik dog ikke som forventet i den første kamp. Gult hold stod solidt i defensiven og var knivskarpe på kontraen. “Vi har brug for en ny klubpsykolog” sagde Hartmann, da det blev 7-2 til gul.

Til anden kamp havde blåt hold dog fået organiseret sig noget bedre – og Jens lagde den ene lækre sukkerbold efter den anden til de garvede måltyve Hartmann og Krogh. Det blev til en 5-2 sejr til blå.

På vippen

Næste kamp var helt lige. Holdene skiftedes til at score og brænde chancer i en nervepirrende 4-4 kamp.

Tæt løb og skrivebordssejr til blåt hold

Så blev blå reduceret til 5 mand, da Peter skulle gå. Af en eller anden mærkelig grund, blev det vedtaget, at fremfor at fortsætte med at spille bedst af fem kampe, skulle de sidste to kampe være halvlege i én kamp. Gult førte 2-1 ved pausen efter at have scoret samtlige 3 mål (se sidste kampreferats historiske perspektiv på selvmål), men i anden halvleg satte trætheden, og det kunne ses, at blåt hold igennem de tre første kampe havde spillet med udskiftning. Blåt hold hev sejren hjem med 7-6.

Så selvom gult hold samlet havde scoret flest mål og de to hold begge havde vundet to halvlege’ mellem pauserne, blev blåt hold mærkeligt nok samlet vinder ved at have vundet to ‘kampe’ mod gult holds ene.

Det kunne dog ikke slå skår i den almene juleglæde over en masse god bold og tætte kampe.