Dynamo Birkerød bruger Holdsport!

Dynamo bruger HoldsportDet skal være lettere at spille fodbold i Birkerød. Derfor indvarsles nye digitale tider i klubben! Dynamo Birkerød vil fremover koordinere spillernes fremmøde til træning via den gratis tjeneste Holdsport.dk. Det sker efter et regnfuldt træningspas, hvor der mødte meget få spillere op. Men det skal moderne EDB nu gøre op med, mener Christian Dalgas, der på eget initiativ og med Formandens stiltiende accept har oprettet Dynamo Birkerød som hold (men ikke som klub – vi ser lige tiden an) på Holdsport:

“Nogle med-medlemmer havde kun hån og spot til overs for dette forsøgsvise tiltag. Andre lod til at acceptere at internettet sandsynligvis er kommet for at blive og at det måske kan et eller andet,” udtaler den initiativrige Dalgas. “Det kan fx. være praktisk at vide, hvis man kører fra Ålsgårde eller Amager. Er der få tilmeldte kl. 14.00 kan spillerne lægge en pressball på et hjemmeboende barn, en kær ven eller gå på spiller-hugst i en anden ikke nær så fed klub, så der kan blive spillet kvalitetsbold. Og aflyses der mod forventning, giver det mulighed for at arbejde med teknik, analysere løbemønstre fra tidligere træningspas, styrketræne, stryge klubtrøjen etc.”

Dalgas understreger, at det kun fungerer efter hensigten, hvis alle klubbens medlemmer tilmelder sig, hvilket Formanden derfor har henstillet til i en personlig mail. Så opret dig som spiller på det udsendte link, download Holdsport appen på din telefon og tilmeld dig alle mulige påmindelser. Så vil du fremover være opdateret om, hvorvidt dagens træning bliver til noget eller ej!

Men vigtigst af alt: Mød op til træning! Søndag efter søndag!