De tunge drenges aften

Referat af søndagstræningen 12. januar:

Det går ofte med holdinddeling til fodbold som med inddeling af elever til gruppearbejde. Man fordeler lidt stereotypt de forskellige typer på de forskellige grupper. I gruppearbejdet én ballademager, én kvik, én slider og én ukoncentreret i hver gruppe. Til fodbold en ung, en angriber, en forsvarer, en løbestærk midtbanespiller osv på hvert hold.

Team Geronimo, Team Rapfod og Team Stamina

Men Dynamos dynamiske holddeler team – Krogh & Krøyer – viste i går, at de altid er parat til at gå nye veje. Gult hold blev således “angriberholdet”: Krogh, Aaren, Martin og Jens – med Mads som erstatning for den skadede Hartmann. Blåt hold blev de lette, rapfodede Bastian, Dalgas, Lisbeth, Krøyer og Alex – mens sort hold var +85 kiloholdet bestående af de fire fyldigste spillere: Hans Henrik, Frank, Als og Jonathan.

Sort var suveræne

Aftenen skulle vise, at balancen mellem holdene tippede kraftigt i de tunge drenges favør. Også selvom de til flere kampe lånte en ekstra spiller, der ikke levede op til vægtkravet.

Beslutningen om afskaffelse af VAR gav anledning til et par kontroversielle situationer. I anden kamp mellem gul og sort hold, tacklede Frank guls målmand Mads, der slog sig – og derefter protesterede, da Jonathan sparkede den løse bold ind til 2-0. På gentleman-maner lod sort hold Mads få et dommerkast. Men da gult hold med to mål i sidste minut vendte 0-1 til 2-1, ventede sort hold ikke på, at Krogh jublede færdigt over sin scoring, men skyndte sig til midten, gav bolden op og scorede til 2-2.

Også i næste kamp mellem sort og gul scorerede Krogh med et flot langskud i sidste minut – hvad han mente, var sejrsmålet til 2-1. Men sort hold påpegede, at både Als senior og junior havde scoret, så det var 2-2,

3 sejre, 3 uafgjorte

Det helt store drama udspillede sig dog i sidste kamp mellem blåt og sort hold. Med redninger fra Lisbeth i mål og hurtige omstillinger fik blåt hold bragt sig i en tilsyneladende sikker vinderposition – 4-1 med to minutter tilbage. Men så slog gul til med hurtige omstillinger og fik udlignet til 4-4 og bevarede sin status som ubesejret – med 3 sejre og 3 uafgjorte.

En modig indsats af holddelerne – der tilmed satte sig i den håbløse situation at lade begge klubbens referenter være på sort hold, så referatet aldrig ville kunne ende med andet end en konstatering af, at vægt vejer tungest.